TJÄNA PENGAR TILL KLASSRESAN

Hur ska man få ihop de pengar man behöver? Möjligheterna är många, men ett av de absolut vanligaste sätten är att sälja saker. Kakor, strumpor, godis, kryddor, vykort – listan kan göras hur lång som helst.

TJÄNA PENGAR TILL KLASSRESAN MED KAKSERVICE!

Tjäna pengar med Kakservice

Kakservice lättsålda kakor, knäckesticks och godis gör försäljningen enkel och rolig. Ni tjänar snabbt ihop 1000-tals kronor till klasskassan. Försäljningen hanterar ni smidigt på ”Mina sidor”. Här kan säljarna också dela sin personliga webshop.

Tjäna pengar till klassen >>

8.000 klasser och lag säljer årligen Kakservice populära produkter för att åka på sin drömresa. På vägen stärks klassandan när alla har roligt och arbetar mot ett gemensamt mål.

Det är enkelt att komma igång!
Beställ ett gratis infopaket med smakprovsburk på – Kakservice!

TJÄNA PENGAR TILL KLASSRESAN MED NEWBODY

Newbodys produkter är välkända och efterfrågas över hela Sverige. Vem behöver inte strumpor eller underkläder?

Newbody har hittat den perfekta balansen mellan försäljningspris och er förtjänst – vilket gör att ni säljer otroligt prisvärda produkter – och säljer många paket.

Ni behåller hela 37 kronor per paket, vilket ger er en fin förtjänst och gör att ni enkelt kommer iväg på er klassresa. Kanske är det därför Newbody är marknadsledande och har bidragit med över 900 miljoner kronor till skolor och föreningar sedan starten?

Nyhet! Sälj ännu enklare med er alldeles egna webbshop! Smidigt och roligt!

DET FINNS MÅNGA SÄTT ATT FÅ RÅD MED EN KLASSRESA. HÄR ÄR VÅRA BÄSTA TIPS

Att tjäna ihop pengar till den gemensamma resan är en nyttig erfarenhet som dessutom ger en alldeles speciell känsla av stolthet. För många är det kanske rentav det första arbetet man gör i livet. Hur ska man få ihop de pengar man behöver? Möjligheterna är många, men ett av de absolut vanligaste sätten är att sälja saker. Kakor, strumpor, godis, kryddor, vykort – listan kan göras hur lång som helst.

FÖRSÄLJNINGSPLAN

1. SÄTT UPP ETT MÅL
Att ha ett fast och tydligt mål underlättar all försäljning. Börja med att bestämma vad pengarna ska användas till, så har ni något att se fram emot. Utse sedan en vuxen som kan vara ansvarig för försäljningen och sköta all kontakt med leverantörer m.m.

2. GÖR EN TIDSPLAN
För att lyckas med försäljningen är det smart att först komma överens om en tidplan. Vad är målet med försäljningen? Hur länge ska den pågå? Sätt upp en tidsram. Glöm inte att den som sköter beställningarna och administrationen också behöver lite tid på sig.

3. LÄR KÄNNA ER PRODUKT
Det finns nästan hur många produkter som helst att välja bland. Men oavsett vilken ni väljer så gäller det att det är någonting som ni själva tror på. Då blir det mycket enklare att sälja. Att veta mycket om det man säljer är också jätteviktigt, läs på och lär er så mycket som möjligt om er produkt. Och glöm inte att prova den själva.

4. HITTA RÄTT PLATS
Att veta var man ska sälja hänger ihop med vad man säljer och är minst lika avgörande för hur bra det går. Några tips är att sälja på arbetsplatser, basarer och marknader, genom dörrknackning och utanför platser där det samlas mycket folk. Att ta upp beställningar kan också vara en bra idé.

5. SÄLJ PÅ RÄTT SÄTT
Berätta vilka ni är, var ni kommer från och varför ni säljer.
Säg till exempel såhär: ”Hej! Vi säljer för klass 4b på Västerskolan och sparar för att kunna åka på klassresa till Göteborg nu i till våren. ” – Sedan presenterar ni ert erbjudande.

Ett provpaket med det ni säljer brukar vara väldigt effektivt att ha med sig. Låt kunderna känna på sockorna eller smaka på kakorna, så får de mycket lättare för att slå till direkt.

ANDRA BRA SÄTT ATT TJÄNA PENGAR

BAKA OCH SÄLJ
Vissa företag har specialiserat sig på att leverera kakor och godis till skolklasser, men mest lönsamt är det förstås att baka själv. Ta upp beställningar på frukostfrallor en fredag, gå upp riktigt tidigt och baka på lördagen och leverera dem rykande färska samma morgon. Annars kanske det finns något lokalt bageri som ni kan samarbeta med? Se till att ni får ett bättre inköpspris än när man köper som vanligt i butiken.

ORDNA EN LOPPIS
Allt går att sälja! Städa vinden och källaren och fråga vad ni får ta. Det kanske rentav finns grannar som vill passa på att bli av med något som ni kan hämta upp? Satsa på marknadsföring: lägg lappar i grannarnas brevlådor och sätt in en radannons i tidningen.

ARRANGERA ETT DISCO
Förena nytta med nöje. På ett disco finns det många olika arbetsuppgifter att prova på. Spela skivor, ordna danstävlingar. Stå i biljettkassan eller garderoben, göra flyers och inbjudningskort. Se till att tjäna extra genom att sälja kakor, godis, varmkorv och drycker.

VIKTIG INFORMATION!

Verksamheten i Skolresan Göteborg ligger för närvarande nere. Förhandlingar förs med nya intressenter till att överta verksamheten och driva den vidare. Vi hoppas att kunna erbjuda information om detta så snart som möjligt.
Vi säljer därför inga skolresor i väntan på att överlåtelsen skall bli klar.

Välkommen tillbaka för mer information senare!