VOLLEYBOLL BEACH CENTER

Visst hade det varit riktigt kul att få utmana sina klasskamrater i Beachvolley i världens största Beachvolleyhall?
Beach Center är beläget mitt i det expansiva och idrottsinspirerade området Kviberg i Göteborg vägg i vägg med Nordens största multisportsarena Prioritet Serneke Arena. Det är en upplevelse i sig att få uppleva denna unika Beachvolleyhall med sina 16 inomhusbanor och sex utomhusbanor. Beach Center är också utrustad med en nyrenoverad restaurang (2017), en Beach bar både inne och ute, en relaxavdelning med vacker utsikt över Kvibergs riviera samt ett eget gym.
Detta är en sport som är mycket uppskattad i alla åldrar. Ni lär inte bara känna varandra bättre utan lär er också att samarbeta på ett kul och utmanande sätt.

På Beach Center har alla vrår på ett eller annat sätt inspirerats från världens stränder. Till exempel så njuter ni av tropisk värme inne i hallen och 2500ton kritvit sand, så vi kan garantera att strandkänslan är mycket hög!
Här får ni 2 mycket roliga aktiva timmar helt barfota i sanden oavsett vilken årstid och väder det än är, när som på året.
Om ni skulle behöva en liten paus finns det även ett mindre café i receptionen med lite smått och gott att välja på.
Efter att ni har spelat klart kan ni välja på att få serverat antingen en smarrig buffé, pastasallad eller baguetter som tillagats i vår restaurang Beach Cuisine på andra våningen och maten avnjuter ni sedan i vår strandbar med utsikt över banorna.

HITTA HIT

Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7, 11) och Brovägen (buss 58,167 och 519) är bara en kort promenad från hallen. Från hållplatsen går ni mot och förbi Kvibergs Kaserner och Prioritet Serneke Arena. På vänster sida och ser då en grå och tegelfärgad byggnad med en stor Beach Center-logga på.

Adress: Krutvägen 6, Göteborg
Telefon: 031-475282

ÖPPETTIDER

9.00-17.00

 

TIDSÅTGÅNG

2 timmar

MAT OCH DRYCK

Ni kan boka bord i restaurangen via skolresan.