JUMPYARD

Har du någonsin drömt om att kunna hoppa riktigt högt, göra volter ner i en stor hög av skumbitar eller göra en slam dunk i en basketkorg?  JumpYard är ett helt nytt trampolinparadis som öppnar i Göteborg i mars 2019. Parken är ca 2000 m2 stor och består bland annat av Main Court, Foam Pit, Battle Beam, Dodge ball (spökboll), hopptorn, hoppvägg med high performance-matta, hinderbana, basket ball slam dunk, en SKYRIDER med mycket mera. Du kan återhämta dig och fylla på med energi i deras kafé som har ett stort utbud av både mat och dryck!

Main court är det stora hoppfältet med integrerade studsmattor från vägg till vägg och fält till fält. Du hoppar runt fritt och mjukt, varje hopp tar dig högre och högre. Det ingår en timmes hopptid samt JumpYards egna halkstrumpor. JumpYard passar den aktive, gammal som ung.

Kom och hoppa loss med oss!

HITTA HIT

Från Centralstationen tar du spårvagn 1 till Kaggeledstorget. Därifrån går du vänster över spåren och en kort 2-minuters promenad bort till oss! Du kan även ta lokaltåget från endera hållet och gå av vid Sävenäs. Adress: Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg Telefon: 031 – 767 54 80

ÖPPETTIDER

Måndag – torsdag: 12:00 – 20:00
Fredag: 12:00 – 22:00

TIDSÅTGÅNG

1 timme

MAT OCH DRYCK

Det finns inga möjligheter till mat och dryck här via oss