+46 (0)31 - 609 679, MANDAG - FREDAG 9-12, 13-17. skolresan@stromma.se

LISEBERG

Nordens största nöjespark.

Aktiviteter
Liseberg bjuder på åkglädje i världsklass med en mängd magpirrande åkattraktioner, spännande 5-kampsspel, sommarens bästa konserter och gastkramande Spökhotellet Gasten. Här finns också prisfyllda lyckohjul och massor av restauranger och serveringar, där du kan fylla på energiförrådet mellan varven.

Det är inte konstigt att så många barn och ungdomar vill gå på Liseberg när de besöker Göteborg – här finns otroligt mycket att upptäcka!

Du kan försöka räkna ut krockvinklarna i Kållerado, testa ditt mod i mäktiga Valkyria – Europas längsta Dive Coaster – köra så det ryker i Helix, uppleva tyngdlagen i Balder, övningsköra i Radiobilarna, åka halvvägs till rymden i AtmosFear, orientera mellan attraktionerna och mycket mer. Dessutom har du roligt på köpet!

När du har åkt dig trött kan du ta rast och kolla in om någon bra artist uppträder på Stora eller Lilla Scenen. Artistlistan ligger ute på Liseberg.se från tidig vår och uppdateras löpande.

HITTA HIT

Adress:
Örgrytevägen 5

Telefon:
031-40 01 00

Hemsida:
http://www.liseberg.se/
Cirka 20 minuters gångväg till centrum och centralstationen.

Närmaste hållplats:
Liseberg (spårvagn nr 5.)

Korsvägen:
Spårvagn nr 2, 4, 5, 6, 8, 13 och Ringlinjen.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 12-20
Lördag – Söndag 10-20

Laserdomehallen öppnar kl 12.00, så det går tyvärr inte att boka spel tidigare än så.
Minimum 2 spel på söndagar.

TIDSÅTGÅNG

Från öppning till stängning!

MAT OCH DRYCK

Köp till måltidskuponger som gäller på Lisebergs samtliga serveringar och restauranger. En måltidskupong ingår i alla ordinarie flerdagarspaket. Ingen bordsreservation behövs för klassen vid användandet av måltidskupongen.

Måltidskupongens värde är 75:-.

LÄRANDE

UPPDRAG FÖR VETGIRIGA
Förbered er inför Lisebergsbesöket genom att ladda ner gratismaterial från liseberg.se/grupp-skolresor och hitta svaren på frågor som varför det pirrar i magen när man åker berg-och-dalbana eller varför man lyfter från stolen i Uppskjutet.