+46 (0)31 - 609 679, MANDAG - FREDAG 9-12, 13-17. skolresan@stromma.se

LISEBERG

Nordens största nöjespark.

Aktiviteter
Liseberg är Nordens största nöjespark med en mängd magpirrande åkattraktioner, nervkittlande 5-kampsspel och ett gastkramande spökhotell. Här finns också 3D-film, prisfyllda lyckohjul och massor av restauranger och serveringar där man kan fylla på energiförrådet mellan varven.
Det är inte konstigt att så många barn och ungdomar vill gå på Liseberg när de besöker Göteborg – här finns otroligt mycket att lära sig.

Man kan försöka räkna ut krockvinklarna i Kållerado, omtumlande Mechanica, Helix – längsta och snabbaste berg- och dalbanan i Skandinavien, uppleva tyngdlagen i Balder, övningsköra i Radiobilarna, åka halvvägs till rymden i AtmosFear, orientera mellan alla attraktioner och mycket mer därtill. Dessutom så har man roligt på köpet!

När man har åkt sig trött kan man ta rast och kolla in om någon bra artist uppträder på Stora Scenen eller Taubescenen. Artistlistan ligger ute från mitten av april på Lisebergs hemsida.

HITTA HIT

Adress:
Örgrytevägen 5

Telefon:
031-40 01 00

Hemsida:
http://www.liseberg.se/
Cirka 20 minuters gångväg till centrum och centralstationen.

Närmaste hållplats:
Liseberg (spårvagn nr 5.)

Korsvägen:
Spårvagn nr 2, 4, 5, 6, 8, 13 och Ringlinjen.

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 12-20
Lördag – Söndag 10-20

Laserdomehallen öppnar kl 12.00, så det går tyvärr inte att boka spel tidigare än så.
Minimum 2 spel på söndagar.

TIDSÅTGÅNG

Från öppning till stängning!

MAT OCH DRYCK

Köp till måltidskuponger som gäller på Lisebergs samtliga serveringar och restauranger. En måltidskupong ingår i alla ordinarie flerdagarspaket. Ingen bordsreservation behövs för klassen vid användandet av måltidskupongen.

Måltidskupongens värde är 75:-.

LÄRANDE

UPPDRAG FÖR VETGIRIGA
Förbered er inför Lisebergsbesöket genom att ladda ner gratismaterial från liseberg.se/grupp-skolresor och hitta svaren på frågor som varför det pirrar i magen när man åker berg-och-dalbana eller varför man lyfter från stolen i Uppskjutet.