AKTUELLA ERBJUDANDEN!

Vi har inga aktuella erbjudanden just nu, men ta gärna för vana att återkomma för att ta del av nya, lockande alternativ.

SKOTTÅRSERBJUDANDE!

Passa på att boka 2020 års skolresa före den 29 februari och få biobiljetter till hela klassen!
Gäller ordinarie 3 till 5-dagarspaket.

Liseberg

Göteborg har alla förutsättningar för en perfekt skolresa; fartfyllda aktiviteter, centralt boende, salt hav och goa göteborgare. Testa alla berg- och dalbanor på Liseberg och möt värmen och alla vilda djur i regnskogen på Universeum.

Skolresans paket är prisvärda och smidiga att boka. Självklar ingår allt ni behöver – aktiviteter, boende, måltider & resor med spårvagnen. Allt är förbokat och klart när ni kommer. Om ni skickar in er förfrågan senast 29 februari så får ni biobiljetter* till hela klassen utan extra kostnad! Gäller ordinarie 3 till 5-dagarspaket. Biobiljetterna får ni i samband med att alla biljetter skickas hem till er ca 1-2 veckor innan avresa. Biobiljetterna går använda i samband med er resa eller efter hemkomst, det väljer ni själva.

VIKTIG INFORMATION!

Verksamheten i Skolresan Göteborg ligger för närvarande nere. Förhandlingar förs med nya intressenter till att överta verksamheten och driva den vidare. Vi hoppas att kunna erbjuda information om detta så snart som möjligt.
Vi säljer därför inga skolresor i väntan på att överlåtelsen skall bli klar.

Välkommen tillbaka för mer information senare!